fredag 5 augusti 2011

Hope

"Hope is the thing with feathers, that perches in the soul,and sings the

tune without the words, and never stops at all."

Emily Dickinson


Vissa saker i livet faller sig inte på plats som det ska.

Oftast är det när det är något man inte förstår sig på som sätter spår och stop för hopp och glädje´.


Saker syns tydligare när man tar ett steg ifrån allt och tar sig tid att verkligen se och förstå saker. Saker är inte som de ser ut att vara vid första ögonkasstet.. Utan något helt annorlunda.

T.ex personer man trodde sig känna kan i verkligheten vara någon helt annorlunda, de blir främlingar man inte känner igen fast man umgåtts i flera år.

Eller hur man själv förändrat sig själv till något man i själva verket inte vill vara, UTAN att ens lägga märket till det.


Sen saken att alla människor har typ eget ansvar för sitt liv och sina val. Men hur kan det komma sig att vissa människor kommer undan de ansvaret och skyller på allt och alla andra?

Hur kan de utan skuld skylla allt på andra och inte inse sina egna fel och ansvar?


Som människa kan bara jag styra vad som ska hända i mitt liv, och saker som händer i mitt liv är mitt ansvar att ordna och fixa.

Sen finns det självklart människor runt en som hjälper en att hitta rätt i livet. Men de kan aldrig göra ens beslut. För i längden försvinner man själv och mår bara dåligt utav de besluten.





är dock enormt besviken över hur vissa människor i ens liv uppför sig, och skyller bort allt ansvar på andra. De gör ont , enormt ont och man börja fundera varför man ens existerar i denna värld. Hur kunde/kan allt ändras så snabbt innom en människa.



Hope is something within us that makes us wanna fight harder for what we really want.

With out hope in our life, we all would be lost and stumbling in to the darkness.

Lina Rydebjörk




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar